Aan de leerlingen van het eerste leerjaar:

Welkom op de Nieuwe Thermen.

Wij weten best, dat het voor jullie een hele overgang is van de basisschool naar de Nieuwe Thermen (dNT). Daarom beginnen we de school niet meteen met lessen. We besteden eerst aandacht aan de opstart, die er als volgt uit ziet:

Maandag 5 september:                      Van 13:00 uur tot ± 15:00 uur.

Jullie leren dan de klasgenootjes en de mentor verder kennen. Ook maken jullie kennis met het team en de dagelijkse gang van zaken op school.

Benodigdheden:                                 Papier – schrijfgerei – agenda

Dinsdag 6 september:                       Van 08:30 uur tot 12:15 uur.

Deze dag zijn jullie met je eigen klas in een lokaal.

De mentor vertelt jullie allerlei dingen over de dagelijkse gang van zaken op dNT en het lesrooster wordt uitgelegd. Ook worden deze dag alle studieboeken uitgereikt.

Benodigdheden:                                 Papier – schrijfgerei – agenda – eventueel gezond lunchpakket − schooltas

Woensdag 7 september:                   Van 08:30 uur tot 15:15 uur.

Deze dag zijn jullie met je eigen klas in een lokaal. De mentor vertelt jullie allerlei dingen over de dagelijkse gang van zaken op dNT. In de middag is er een sportieve activiteit.

Benodigdheden:                                 Papier – schrijfgerei – agenda – gezond lunchpakket – schooltas – sportkleding

Wij hopen dat jullie een leuke opstart hebben, waardoor jullie op donderdag 8 september met frisse moed aan de lessen op de Nieuwe Thermen kunnen beginnen.

De pasfoto en de klassenfoto worden op dinsdag 13 september in de ochtend gemaakt.

Met vriendelijke groet,

De mentoren van leerjaar 1

 

Direct naar
facebook