Beste leerlingen en ouders,

Het College van Bestuur van SVOPL, heeft mevrouw Debora Herveille per 1 augustus 2019 benoemd tot rectrix van het Sintermeertencollege en de Nieuwe Thermen. Debora is geboren en getogen in Zuid-Limburg en woont met haar man en drie kinderen in Trintelen.Na haar studie fiscale economie aan de Universiteit van Maastricht was zij werkzaam bij de Belastingdienst in verschillende functies. Momenteel maakt ze deel uit van het managementteam SSO OenP van de Belastingdienst en is ze directeur van de Belastingdienst Academie in Utrecht. Daarnaast is ze freelance docent op verschillende universiteiten.

Op maandag 6 mei zal Debora naar de scholen komen voor een eerste korte kennismaking met het personeel. Vervolgens zal zij in de periode tot de zomervakantie vaker op school zijn  om de eerste kennismaking te verdiepen, om zich in te werken en in te groeien in haar nieuwe werkplekken.

Wij heten Debora van harte welkom op onze school en wensen haar langs deze weg al vast heel veel succes met haar nieuwe functie.

Direct naar
facebook