Wij zoeken coaches met technisch inzicht!

Voor onze techniektalentjes zijn we op zoek naar ouders die een team leerlingen zouden willen begeleiden/coachen om samen deel te nemen aan de First LEGO League 2017!

Als eerste kennismaking gaan we op zaterdag 26 november sfeer proeven bij de regiofinale van de First LEGO League 2016 in het Discovery Center Continium in Kerkrade. Gaat u met ons mee?

2

Vervolgens start het leerlingenteam met de voorbereidingen: elke woensdag van 15.15 uur tot 16.15 uur onder leiding van 1 of 2 coaches.

Wilt u meer informatie? http://firstlegoleague.nl/meedoen

Bent u de coach die wij zoeken, maar bent u helaas niet beschikbaar op woensdagmiddag?

Laat gerust iets van u horen. We kunnen het rooster misschien wel zo aanpassen, dat we uw talent toch kunnen inzetten.

Bent u niet elke week beschikbaar?

Ook dan horen we graag van u. Misschien kunt u afwisselen met een andere ouder of op sommige dagen extra hulp bieden.

Gaat u met ons mee naar de regiofinale op 26 november? Wilt u meer informatie? Of bent u misschien wel de persoon die we zoeken? Stuur een e-mailtje naar mevr. Beaujean (lmp.beaujean@nieuwethermen.nl) of mevr. Vermeesch (jme.vermeesch@nieuwethermen.nl).
3

Maar we zoeken meer! We zoeken ook jou! Het techniektalent zelf op onze school!

Heb je interesse om hier aan deel te nemen, misschien zelfs samen met je vader of moeder? Geef je dan snel op bij mevr. Vermeesch of mevr. Beaujean.

Kan het voor jou niet vroeg genoeg beginnen en wil je nu al starten met robotica?

Tot aan het bezoek aan de finale, ben je op woensdag 9, 16 en 23 november na school welkom om met robotica aan de slag te gaan in het domein Natuur&Technologie. Hiervoor kun je je opgeven bij mevr. Vermeesch.

1

Direct naar
facebook