Leren binnen en buiten de school en ook de buitenwereld naar school halen. Dat is een belangrijk speerpunt van de Nieuwe Thermen. Ook afgelopen week vonden weer leerlabs plaats waarbij de buitenwereld op een bijzondere manier de school in werd gehaald.

Vrijwilligers van de Wensulance en de Dierenambulance bezochten de Nieuwe Thermen om de leerlingen meer informatie te geven over hun werkzaamheden, inkomsten en uitgaven. Leerlingen mochten een kijkje nemen in de ambulance van de Wensulance en de vrijwilligers van de Dierenambulance namen verschillende dieren mee om uitleg te geven over de natuurlijke leefomgeving en hun gewoontes.

Kerstmarkt Op 19 december vorig jaar vond op de Nieuwe Thermen een kerstmarkt plaats. Leerjaar 1 verkocht daar hapjes, helemaal in lijn met het thema voeding waarmee ze in de lessen bezig waren. De leerlingen mochten kiezen aan welk goede doel ze de opbrengsten van de kerstmarkt wilden doneren. Dat leverde voor zowel de Wensulance als de Dierenambulance een mooi bedrag op.

   

Direct naar
facebook