Leerjaar 3 heeft dit schooljaar moeten werken aan hun maatschappelijke stages. Helaas ging dit wat moeizamer door Corona, maar gelukkig weten onze leerlingen altijd wel een weg te vinden om dit te realiseren. Hieronder schrijft topper Yia waar zij haar maatschappelijke stage gedaan heeft.

”Voor mij was al heel snel duidelijk dat ik mijn Maatschappelijke Stage in een kapsalon wilde gaan doen. Die keuze was dan ook al snel gemaakt, want niks is zo handig dan bij je eigen moeder 😉. Ik ‘werk’ hier al ietsje langer dan een jaartje en daarom was het natuurlijk extra fijn om hier mijn Maatschappelijke Stage te kunnen doen. Buiten dat het heel erg gezellig en leuk was, heb ik ook veel geleerd in deze uren. Ik heb bijvoorbeeld mijn beste vriendinnetje mogen knippen (met toezicht van m’n moeder natuurlijk 😉), ik heb geleerd hoe je een Coupe Soleil moet zetten, ik heb meerdere mensen mogen verven etc. Het is nu natuurlijk heel anders (met de maatregelen), je mag maar een bepaald aantal personen in de kapsalon aanwezig hebben, na iedere klant moet alles gepoetst worden, etc. Dus het waren 15 leuke, gezellige maar vooral leerzame uren! ❤ ”

Direct naar
facebook