Leerjaar 3 heeft dit jaar voor het eerst deelgenomen aan de Duitse hiphop-Battle met dit jaar als thema “Zukunft”(toekomst). In periode 1 hebben de leerlingen gezocht naar een rap-stroming, groepsnaam, eigen beat of bestaande beat en een cool Duits tekst hierbij.
Hieruit zijn geweldige raps ontstaan en is er in de draaideurweek een hiphop-Battle op school geweest, waarbij de nummer 1 kans maakte op een nachtje en dagje Moviepark Germany!
Dani, Sem en Lucas hebben die dag de eerste prijs gewonnen en mochten daarom door naar de finale van de Nederlandse hiphop-Battle in het Deutschland Institut von Amsterdam. Helaas mocht het dit jaar niet live plaatsvinden en werd het via een zoom-meeting gehouden.
Vandaag 27 november om 14:00 vond de zoom-meeting plaats en kregen de leerlingen geweldig mooie feedback van de jury! Ze hadden echt een typische hiphop-tekst, beat en clip!
Na het voorstellen en bekijken van alle clips kreeg dit dynamisch trio dan ook te horen dat ze 1e van Nederland zijn worden en krijgen een mooie beker en een nachtje en dagje weg naar Moviepark!
Ik ben echt ontzettend trots op ze en hoop volgend jaar weer zo’n geweldige raps te ontvangen!

Direct naar
facebook